Şehit Çetin Aysan İlkokulu
Alaköy Mh. 8012. Sk. No11/1 TuşbaVAN
04322582096

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

BAŞARILAR

23 NİSAN GENÇLİK KUPASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ EMRE BAYCAN BRONZ MADALYA KAZANMIŞTIR... İl Gençlik Spor Müdürlüğünün düzenlediği Yaş Grupları Satranç Turnuvasında Okulumuz Öğrencisi Emre BAYCAN "GÜMÜŞ MADALYA" kazanmıştır. Van Genelinde Düzenlenen Yetenek Yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Seher SAYGIN 3. Oldu. Okulumuzda Yetenek Yarışması Yapıldı. 8/A Sınfından Seher SAYGIN 1. Seçildi. Okulumuz Beyaz Bayrak almıştır.
Öğretim Şekli :Tam gün - Normal

Tam gün - Normal